Ruilen & Retourneren

U heeft het recht een artikel dat u in onze webshop heeft besteld tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden schriftelijk te annuleren of in de winkel te ruilen of te retourneren. U heeft na de schriftelijke annulering nogmaals 14 dagen om uw product aangetekend retour te sturen, tenzij anders overeengekomen.

 

In sommige gevallen zullen wij, indien mogelijk, er de voorkeur aan geven het artikel bij u op te (laten) halen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retoursturen naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 8,80 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, verzoeken wij u het product met alle geleverde toebehoren, ongedragen en in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tylerssieraden.nl .

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen nadat het product in goede orde retour ontvangen is, aan u crediteren.

 

Producten die voor u in opdracht zijn geproduceerd of die voor u op maat zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is op deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is in deze gevallen na succesvolle betaling definitief.