Over Tyler’s

Bij Tyler’s vindt u collecties van goudsmeden en ontwerpers uit binnen- en buitenland. Exclusiviteit, authenticiteit, duurzaamheid en service staan hoog in het vaandel. Zo kunt u bij Tyler’s o.a. werk zien van jong Nederlands talent. Deze collecties worden duurzaam geproduceerd van gerecycled goud en in sommige gevallen zelfs in fairtrade goud en zilver.

Er is voor een ieder wat wils te vinden: van een simpel maar tijdloos zilveren collier of een klein oorknopje om dagelijks te dragen tot exclusieve sieraden om uzelf of een ander eens flink te verwennen.  Ook voor een nieuwe batterij in uw horloge of een lederen horlogeband bent u van harte welkom.

Tyler's 3
Tyler's 3

Over Clare

Clare Tyler heeft goudsmeden gestudeerd aan de Vakschool in Schoonhoven en heeft daarnaast een internationale Edelsteenkunde opleiding succesvol afgerond. Zij is gek op edelstenen en maakt graag colliers en armbanden met combinaties van edelstenen en parels. Dit doet zij ook heel graag met parels van de klant.

Op die manier krijgt een dierbaar erfstuk een nieuwe uitstraling die beter past bij de drager. “ Dat is juist het mooie van ons vak.” zegt Clare “Sieraden overleven vaak meerdere generaties en krijgen een heel eigen verhaal.  Nieuwe sieraden ontwerpen en erfstukken een nieuw leven geven zijn haar passie.

Clare vindt het belangrijk om echt goed advies te geven en u als klant goed te informeren over de verschillende mogelijkheden, zowel bij ontwerpen en reparaties als in de eventuele aanschaf van een sieraad en de nazorg daarvan. Na ruim twaalf jaar ervaring in het vak was het starten van een eigen bedrijf voor haar de logische volgende stap in haar carrière.

“Kom gezellig een keer kennismaken en een kopje koffie of thee drinken, Clare vertelt u graag meer over de getoonde collecties.”

Clare foto website
Clare Tyler
Eigenaresse
Clare foto website
Clare Tyler
Eigenaresse

Meer informatie of  een afspraak maken?

Meer informatie of  een afspraak maken?